Ained: 400 gr pehmet vasikaliha, 50 gr rasva või 75 gr pekki-suitsu, 1 sibul, peterselli või sellerijuurt, 1spl jahu, 1/2 ltr vett või lihaleent, soola, pipart (punast), 800 gr kartuleid, 2-3 spl hapukoort, maitserohelist.
Valmistamine: Liha lõigata tükkeiks (2 cm) ja pruunistada rasvas. Lisada maitsejuurvili, kuumutada. Puistata juurde jahu ja lasta kergelt pruunistuda. Siis valada juurde vett(leent), maitsestada soola ja pipraga ja hautada liha poolpehmeks. Kooritud kartulid lõigata kuubikuteks, asetada lihale ja hautada tasasel tulel valmis. Lõpuks segada juurde hapukoor ja maitsestada parajaks.
Roog anda kohe lauale, peale puistata maitserohelist. Süüa värske salatiga!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment