Ained: 4-5 õhukest sea või vasikaliha viilu (500-600 gr), sidrunimahla, soola, pipart, 1-2 spl jahu, 1 muna, 1 tl piima, 3-4 spl riivsaia, praadimiseks rasva, kastmeks 1/2 klaasi lihaleent ja 1 spl koort, kaunistamiseks sidruniviile, paar kilu, peterselli lehti.
Valmistamine: Lihaviilud vasardatakse ja vormitakse ovaalseks. Piserdatakse sidrunimahlaga ja hoitakse 20-30 minutit külmas. Sool ja pipar klopitakse muna ja piimaga. Lihalõigud kastetakse esmalt jahusse siis munasse ja lõpuks riivsaia, paneering vajutatakse kinni. Praetakse rohkes rasvas helepruuniks (umbes 7 minutit). Lihalõigud tõstetakse eelkuumendatud vaagnale. Igale lõigule asetatakse sidruniviil koos poole kilu ja peterselli lehega. Praerasvast valmistatakse lihaleent ja koort lisades kaste. Lisandiks antakse praetud kartuleid ja hautatud aedvilju või salateid.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment